Privacybeleid Tiny-Town B.V.

Tiny-Town B.V. gaat goed en voorzichtig met uw persoonlijke gegevens om. Dit doen we in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR EU 2016/679).

Wanneer u onze website bezoekt en contact met ons opneemt, gaat u akkoord met ons privacy beleid en de manier waarop wij uw gegevens bewaren. Daarnaast gaat u, mocht u contact met ons opnemen, akkoord met het feit dat we contact met u opnemen.

In dit document beschrijven we kort wat we met uw informatie doen en wat u kunt doen als u wilt dat we uw informatie veranderen of verwijderen.

Welke informatie verzamelt Tiny-Town?

Wanneer u onze website bezoekt, plaatsen wij momenteel geen cookies. Wel gebruiken we analysesoftware, zodat we kunnen kijken hoeveel bezoekers onze website krijgt en wat deze bezoekers op onze website doen. Deze informatie is geanonimiseerd en niet te herleiden op een persoon of instantie.

Wanneer u ons contactformulier invult, krijgen we de ingevulde informatie binnen. Deze informatie wordt veilig opgeslagen en alleen gebruikt door Tiny-Town B.V. met het doel waarvoor het formulier is ingevuld. Dat is namelijk het beantwoorden van uw vraag om informatie of een afspraak.

Tijdens de onderlinge communicatie kan ook informatie verzameld worden, bijvoorbeeld vanuit telefoongesprekken, emailcontact en persoonlijke ontmoetingen. Tijdens deze contactmomenten kan informatie verzameld worden om u beter van dienst te zijn in uw zoektocht naar een woning van Tiny-Town.

Waar we de informatie anoniem kunnen bijhouden gebeurt dit. Maar om u te assisteren kan informatie wel herleidbaar opgeslagen. Dit gebeurt altijd met uw veiligheid en privacy als belangrijke doel.

Wat doet Tiny-Town met mijn informatie?

Zoals aangegeven wordt de informatie gebruikt om u beter van dienst te zijn. Als u vragen stelt, is het belangrijk dat we die kunnen beantwoorden en dat de informatiewisseling tijdelijk wordt opgeslagen. Als u interesse toont in een van onze producten, dan slaan we informatie op om uw goed van dienst te kunnen zijn.

Met wie delen we uw informatie?

We zijn bij Tiny-Town altijd voorzichtig om uw informatie te delen met anderen. Toch is het soms nodig om uw informatie te delen met bijvoorbeeld onze leveranciers of partners. Hierbij delen we alleen de informatie die gedeeld moet worden. Wanneer relevante autoriteiten informatie vereisen, dan zullen we meewerken waar dat wettelijk verplicht is. We zetten ons in om alle wettelijke, technische en organisatorische maatregelen te nemen zodat uw informatie beschermd en veilig bewaard en gedeeld wordt.

Verder zal Tiny-Town nooit uw persoonlijke informatie verkopen aan derde partijen.

Hoe lang bewaren we uw informatie?

We slaan uw informatie op zolang met een bepaald doel en wanneer dat doel bereikt is dan zullen we dat, mits de wetgeving dat toestaat, de informatie verwijderen. Sommige informatie moet wettelijk gezien voor een langere tijd bewaard worden. Tiny-Town voldoet aan deze regelgeving.

Uw rechten met betrekking tot uw data

  • U heeft het recht om uw informatie in te zien, aan te passen of te laten verwijderen
  • U heeft het recht om de toestemming te beperken en weer in te trekken
  • U heeft het recht op dataportabiliteit
  • U heeft het recht om klachten in te dienen bij de AP

Het is belangrijk om te weten dat bepaalde informatie wettelijk gezien voor een bepaalde termijn bewaard moet worden. Deze wetgeving gaat voor het recht om bijvoorbeeld uw gegevens te verwijderen. Na de bepaalde termijn zullen we wel direct alle relevante informatie verwijderen.

Contact

Tiny-Town B.V. is bekend onder KVK nummer 68644787. U kunt ons benaderen via info@tiny-town.nl als u vragen heeft of een aanpassing aan uw persoonlijke data wilt doorvoeren.
Datum: 21-09-2018