Recreëren bij Tiny-Town

Deze woning is vanaf 1 oktober 2018 te zien als demo woning bij Nijhof Baarn

De gedachte achter het Tiny-Town concept is simpel. We werken aan het opbouwen van Tiny-Town’s in verschillende plaatsen, in Nederland en daarbuiten. Op elke locatie plaatsen we een aantal woningen die samen een kleine nederzetting vormen. Dit is vaak voor recreatie en toerisme, maar kleinschalige woongemeenschappen (voor permanente bewoning) behoren ook tot de mogelijkheden.

De woningen zijn modern ingericht en waar mogelijk zelfvoorzienend. De nederzettingen voor recreatie en toerisme bevinden zich midden in de natuur en de woningen worden duurzaam geproduceerd en gebouwd. Daarnaast zijn de nederzettingen geworteld in de lokale gemeenschap en wordt er waar mogelijk samengewerkt met de lokale middenstand.

Alles wordt uit handen genomen. U kiest een van de beschikbare woningen uit en samen zoeken we de gewenste locatie om deze woning te plaatsen. Samen met onze partner Nijhof uit Baarn helpen stylisten uw woning stijlvol in te richten. Via het Tiny-Town verhuursysteem heeft u de mogelijkheid om zelf meerdere malen per jaar in de woning te verblijven en/of deze te verhuren met als doel een hoge bezettingsgraad van uw woning te realiseren. Ook regelen wij de administratie, de schoonmaak en het onderhoud.

Naast economische waarde willen we ook ecologische en sociale waarde creëren. De woningen zijn zo duurzaam als mogelijk in elkaar gezet, maken onderdeel uit van de gemeenschap en ondersteunen de lokale economie. Zo creëren we samen met u waarde voor alle partijen.

  1. U heeft een prachtige vakantiewoning om meerdere malen per jaar te bezoeken
  2. U verdient een mooi rendement op uw investering
  3. U draagt bij aan een duurzamere manier van vakantie vieren en recreëren
  4. U draagt bij aan de leefbaarheid van de regio door de economische impuls van de nederzettingen

De Cooter bij Nijhof in Baarn

De Cooter is een van de woningen die Tiny-Town produceert. Een volledig door Woonwarenhuis Nijhof ingerichte Cooter is te vinden bij hun vestiging in Baarn.

Klik links of rechts op de foto om meer foto's te bekijken.

De eerste woning is te huur

De eerste woning is te huur. De woning staat vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en biedt alle comfort die je van een Tiny-Town nederzetting mag verwachten.

Boek nu

Exterieur

Interieur

De rijke natuur en cultuur bij Tiny-Town Weerribben-Wieden

Natuurgebied Weerribben-Wieden

Op een korte afstand van de nederzetting vindt u Nationaal Park Weerribben-Wieden. In dit Nationaal Park kunt u wandelen, fietsen, varen en meedoen aan natuurgerichte activiteiten.

Op de website van Nationaal Park Weerribben-Wieden vindt u meer informatie over een van de mooiste parken die ons land rijk is.

Culturele activiteiten in Noord-Nederland

Bij de nederzetting zijn in de buurt meerdere cafés en restaurants te vinden waar u langs kunt gaan voor een heerlijke maaltijd of een lekker drankje. Daarnaast biedt de regio vele culturele activiteiten.

Zo kunt u bijvoorbeeld varen door Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Dit prachtige dorp heeft een rijke historie en er zijn meerdere musea te bezoeken die de geschiedenis van dit dorp vertellen.

Omdat de nederzetting zich bevindt rond de grenzen van de provincies Friesland, Flevoland, Drenthe en Overijssel bent u nabij vele mooie musea, restaurants en andere culturele activiteiten die deze provincies rijk zijn.

Beschikbare woningtypen

Tiny-Town biedt verschillende duurzaam gebouwde woningen aan. De woningen zijn leverbaar vanaf veertig vierkante meter woonoppervlakte en kunnen tot boven de tweehonderd vierkante meter aan woonoppervlakte hebben. Alle woningen zijn volwaardige woningen die voldoen aan het bouwbesluit. Elke woning is volledig naar eigen smaak in te richten en daarnaast is in het ontwerp van de woning maatwerk mogelijk. Zo krijgt u gegarandeerd een woning die precies bij uw wensen past.

Omdat we samenwerken met Woonwarenhuis Nijhof bent u verzekerd van een stijlvolle woning. De stylisten van Nijhof helpen u om de woning op een stijlvolle manier in te delen.

Cooter

De Cooter is een kleine, circulair gebouwde woning die je overal met je mee kan nemen. De woning is leverbaar met een vloeroppervlakte tussen de 40 en 75m2.

Door de slimme opbouw van de woning heeft de Cooter in veel gevallen bijna geen warmtebron nodig tijdens koudere dagen, terwijl het sedum dak zorgt voor een isolerende werking tijdens warme dagen. Ook zitten boven in het dak slimme, smalle ramenverwerkt. In de winter zorgen ze voor fijn licht en een beetje extra warmte, terwijl ze in de zomer het directe licht buiten houden.

Zero

De Tiny-Town Zero woning is de eerste woning van Tiny-Town. Deze duurzaam gebouwde woning is voor het grootste deel gemaakt van hout en glas. Door het vele glas geniet u van veel natuurlijk licht tijdens de dag en bent u echt onderdeel van de natuur.

De woning is naar wens in te delen. U kunt samen met de stylisten van onze partner Nijhof een eigen inventaris uitkiezen die past bij uw smaak.

Speciale ontwerpen (maatwerk)

Naast de al gerealiseerde woningen bieden we in samenwerking met onze eigen ontwerpstudio maatwerk en unieke ontwerpen aan. Op deze manier kunt u als opdrachtgever samen met ons uw eigen droomwoning ontwerpen. Hierbij houden we rekening met uw wensen en onze duurzame principes.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier.

Onze partners

Geïnteresseerd in uw eigen duurzame vakantiewoning?

Of wilt u meer weten over het kopen of huren van een van onze woningen? Neem dan contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met het opslaan van uw ingevulde gegevens. Daarnaast accepteert u dat we vrijblijvend contact met u opnemen over de mogelijkheden die Tiny-Town biedt. Lees hier meer over hoe we met uw gegevens omgaan.