Wonen met Tiny-Town

Deze woning is vanaf 1 oktober 2018 te zien als demo woning bij Nijhof Baarn

Een van de ambities van Tiny-Town is om kleinschalige dorpjes te ontwikkelen waar bijvoorbeeld starters of ouderen kunnen gaan wonen. Gezellig bij elkaar, bereikbaar en betaalbaar voor onze jongeren en een goedkopere woonoplossing met minder onderhoud voor de ouderen. Op dit moment worden deze groepen niet geheel bediend op de woningmarkt.

Kleinschaligheid, ontspullen, duurzaamheid en sociaal zijn kernwaarden voor deze nieuwe woonvormen. Wij willen graag in de behoefte voorzien dat meer mensen hun huidige (soms ook te ruime woning) willen verruilen voor een kleinere manier van wonen en zo meer ruimte hebben voor een andere invulling.

De Cooter bij Nijhof in Baarn

De Cooter is een van de woningen die Tiny-Town produceert. Een volledig door Woonwarenhuis Nijhof ingerichte Cooter is te vinden bij hun vestiging in Baarn.

Klik links of rechts op de foto om meer foto's te bekijken.

Beschikbare woningtypen

Tiny-Town biedt verschillende duurzaam gebouwde woningen aan. De woningen zijn leverbaar vanaf veertig vierkante meter woonoppervlakte en kunnen tot boven de tweehonderd vierkante meter aan woonoppervlakte hebben. Alle woningen zijn volwaardige woningen die voldoen aan het bouwbesluit. Elke woning is volledig naar eigen smaak in te richten en daarnaast is in het ontwerp van de woning maatwerk mogelijk. Zo krijgt u gegarandeerd een woning die precies bij uw wensen past.

Omdat we samenwerken met Woonwarenhuis Nijhof bent u verzekerd van een stijlvolle woning. De stylisten van Nijhof helpen u om de woning op een stijlvolle manier in te delen.

Cooter

De Cooter is een kleine, circulair gebouwde woning die je overal met je mee kan nemen. De woning is leverbaar met een vloeroppervlakte tussen de 40 en 75m2.

Door de slimme opbouw van de woning heeft de Cooter in veel gevallen bijna geen warmtebron nodig tijdens koudere dagen, terwijl het sedum dak zorgt voor een isolerende werking tijdens warme dagen. Ook zitten boven in het dak slimme, smalle ramenverwerkt. In de winter zorgen ze voor fijn licht en een beetje extra warmte, terwijl ze in de zomer het directe licht buiten houden.

Zero

De Tiny-Town Zero woning is de eerste woning van Tiny-Town. Deze duurzaam gebouwde woning is voor het grootste deel gemaakt van hout en glas. Door het vele glas geniet u van veel natuurlijk licht tijdens de dag en bent u echt onderdeel van de natuur.

De woning is naar wens in te delen. U kunt samen met de stylisten van onze partner Nijhof een eigen inventaris uitkiezen die past bij uw smaak.

Speciale ontwerpen (maatwerk)

Naast de al gerealiseerde woningen bieden we in samenwerking met onze eigen ontwerpstudio maatwerk en unieke ontwerpen aan. Op deze manier kunt u als opdrachtgever samen met ons uw eigen droomwoning ontwerpen. Hierbij houden we rekening met uw wensen en onze duurzame principes.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier.

Geïnteresseerd in uw eigen duurzame woning?

Of wilt u meer weten over het kopen of huren van een van onze woningen? Neem dan contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Door op verzenden te drukken gaat u akkoord met het opslaan van uw ingevulde gegevens. Daarnaast accepteert u dat we vrijblijvend contact met u opnemen over de mogelijkheden die Tiny-Town biedt. Lees hier meer over hoe we met uw gegevens omgaan.